Friday, June 29, 2007

Peta Sempadan Pilihan Raya P21 Kota Bharu. (Tip Menjadi Nujum Politik Yang Hebat)

Sempadan pilihan raya Parlimen P21 Kota Bharu

Prasyarat menjadi seorang tukang nujum politik yang berotoriti ialah anda tahu "apa sebenarnya" yang anda unjurkan. Maksudnya, dalam membuat dalam membuat unjuran samada PAS atau UMNO boleh menang di sesuatu kawasan itu, ada baiknya jika anda mahirkan diri dengan sempadan pilihan raya, ciri demografi pemilih dan sejarah pola undian kawasan tersebut.

Sempadan pilihan raya Dewan Undangan N08 Tanjong Mas

Sempadan pilihan raya Dewan Undangan N09 Kota Lama

Sempadan pilihan raya Dewan Undangan N10 Bunut Payong

Sekurang-kurangnya bagi kawasan yang diunjurkan, tahu dan "makrifah" akan medan tempur sebenar dan unit paling asas empayar pengaruh sesuatu parti politik -- Peti Undi (kini di panggil Daerah Mengundi). Camkan apa (kewujudan institusi seperti pondok, kem tentera dsb.) dan siapa (watak seperti penghulu, imam, mak andam, keluarga besar, "kaki pukul", ketua cawangan dsb.) tonggak pengaruh dalam sesuatu Peti Undi dan insyaallah, nujuman anda tidak akan tersasar jauh.

(Saya tidak dapat janjikan anda akan dapat upah kerja yang lumayan jika petua ini diamalkan. Tetapi saya berani jamin, bab makan minum di kedai kopi atau warung, malah coffee house hotel berbintang, anda akan mewah. Setahu saya ramai orang politik, malah sahabat-sahabat yang minat politik akan hendak belanja anda makan untuk mendengar "taklimat" anda akan sesuatu kawasan pilihan raya).


Nota: Posting ini akan dikemaskini dari masa ke semasa untuk memuatkan data-data asas seperti sejarah undian, ciri pemilih dsb., bagi P21.

1 comment:

Anonymous said...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇


免費A片,日本A片,A片下載,線上A片,成人電影,嘟嘟成人網,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,微風成人區,成人文章,成人影城

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖